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The Jewish manual : or practical information in Jewish & modern cookery with a collection of valuable recipes & hints relation to the toilette / edited by a lady ; [preface: Chaim Raphael]

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Katalogangaben
 Zitierlink
MedienartBuch [Buch]
SignaturX.3. Jewis 54
Titel The Jewish manual : or practical information in Jewish & modern cookery with a collection of valuable recipes & hints relation to the toilette / edited by a lady ; [preface: Chaim Raphael]
PersonRaphael, Chaim
VeröffentlichungNew York, NY : NightinGale, 1983
Umfang / Format 30, XXI, 244 Seiten
AusgabeA facsimile of the first Jewish cookbook in English published in 1846 / introd. by Chaim Raphael
SpracheEnglisch
LandUSA
ISBN0-911389-00-8
Schlagwörter Ess- und Trinksitte
Kochbuch
England
Umgangsformen
Systematik X.3. Küche

Exemplarangaben

StandortSignaturBestellmöglichkeitVerfügbarkeit
Freihand X.3. Jewis 54 Standardleihe Verfügbar.